Rólunk

A SEFTA-KER Kft. ügyvezetője és tulajdonosa, Tardosi Gyula 1989 óta végez fuvarozói tevékenységet. Kezdetben egyéni vállalkozóként, majd a Tardosi Trans Kft. keretében. 2005 évben családi okok miatt SEFTA-KER Kft. néven alapított új vállalkozást, melynek a mai napig a tulajdonosa. A folyamatos fejlesztések eredményeként, a gépjárműpark jelenleg 28 db nemzetközis nyerges-ponyvás szerelvényből áll.

A kamionok Volvo és DAF euró 6 típusúak. Minden évben folyamatosan újítjuk, cseréljük autóinkat. Ezekben a kamionokban online GPS eszköz található, melyek segítségével a partnereink is nyomon követhetik a szállítmányaikat. Európai Uniós és egyéb külföldi útjaik során a kamionok 100 000 eurós CMR szállítmánybiztosítással vannak biztosítva.

A több mint 30 éves fuvarozói múlt, és az élő partnerkapcsolatok révén a SEFTA-KER Kft országunk fuvarozói tevékenységében aktívan részt vesz. Referencia munkáinkat partnereink részére kérésükre biztosítjuk.

A SEFTA-KER Kft Hernádkakban, az M30-as autópályától 8 km-re, 1 hektáros őrzött telephelyen található. Vállalatunk nagyrészt szárazáru (raklapos és darabáru) szállítására specializálódott.

Telephelyünkön több szakképzett speditőr kolléga 4 nyelven bonyolítja a fuvarozói megbízásokat. Alvállalkozóink régi megbízható fuvarozók, akikért teljes felelősséget vállalunk.

Cégünk fő erőssége a rugalmas ügyfélorientált lebonyolítás. Minden esetben igyekszünk személyre szólóan kielégíteni partnereink igényeit. A kívánt relációnak megfelelően dolgozunk ki egyedi árakat. Kamion szervizünkben vállalunk javítást, gumizást, klímajavítást és -töltést, valamint automata kefés mosást is. Raktárunk 100 paletta tárolására alkalmas.

Bisnode tanusitvany