Pályázatok

Helix vállalatirányítási rendszer bevezetése a Sefta-ker Kft-nél

Kedvezményezett neve: SEFTA-KER Kereskedelmi és Építőipari Korlátolt Felelősségű Társaság

Projekt címe: Helix vállalatirányítási rendszer bevezetése a Sefta-ker Kft-nél

Szerződött támogatás összege: 8 324 796 Ft

A támogatás mértéke: 40 %

A projekt tartalma:

A Sefta-Ker Kft. célja a projekt megvalósítása révén a vállalat piaci elsőségének kiharcolása, további piaci növekedésének biztosítása, a cég által forgalmazható termékek körének bővítése, új termékek és szolgáltatások kulcsvevőinek megszerzése, az éves értékesítési volumen további növelése, melynek érdekében meglévő belső vállalati folyamataink (belső tudásmenedzsment, vállalati worklfow optimalizálás, vevői kapcsolattartás, adminisztráció) áteresztő képességének, hatékonyságának, nyomon követhetőségének növelésére van szükség.

A belső vállalati folyamatok dokumentáltságának, ellenőrizhetőségének, kontrollálhatóságának és hatékonyságának, az üzleti kapcsolataink minőségének javítása érdekében különböző helyben telepített és felhő alapú vállalatirányítási rendszermodul bevezetése mellett döntöttünk.

Helyben telepített onpremise megoldásként bevezetésre kerül a Kontrolling és döntéstámogatás valamint az Adott funkcionális területhez kapcsolódó mobil technikát használó rendszer/megoldás. Felhő alapú megoldásként bevezetünk egy Táv- és csoportmunkát támogató megoldást, Internetes megjelenést (vállalati portál), Munkafolyamatirányítási rendszert (Workflow), Elektronikus iratkezelési rendszert, egy Tudásmenedzsment specializált megoldást.

Mind a helyben telepített, mind a felhő alapú rendszer esetén 7-7 licencet szerzünk be, a cloud alapú megoldások esetén a projekt keretében 18 havi bérleti időt számolunk el. A projekt keretében a rendszerek bevezetéséhez kapcsolódó szolgáltatást és oktatást is igénybe veszünk (On-premise megoldások bevezetése és oktatása, Cloud-alapú megoldások bevezetése és oktatása).

A projekt költségvetésében elkülönítünk forrást a nyilvánosság biztosításának költségeire is.

Terveink szerint az új vállalatirányítási rendszer jelentősen növeli a vállalkozás hatékonyságát, a projekt befejezését követően növeli az árbevételt (új vevők megszerzése az új honlap és az új információk adta döntéshozatal által), csökkenti a költségeket (5-10%-al csökkenthető, a workflow modul ugyanis lehetővé teszi készletszintjeink csökkentését, a szállítás- és munkaszervezés optimalizálását), így lehetővé teszi az üzleti eredmény növekedését. A rendszert használó 7 fő munkavállalónk az oktatást követően a rendszereket megfelelően tudja majd használni, így munkavállalói átstrukturálására nincs szükség.

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2022.03.09.

A projekt azonosító száma: GINOP-3.2.2-8-2-4-16-2019-01570

Munkavállalói képzések a Sefta-ker Kft-nél

A SEFTA-KER Kereskedelmi és Építőipari Korlátolt Felelősségű Társaság 7 199 543 Ft összegű vissza nem térítendő támogatást nyert el a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program támogatási rendszeréhez „Munkahelyi képzések támogatása mikor-, kis- és középvállalatok munkavállalói számára” című Felhívásra benyújtott „Munkavállalói képzések a Sefta-ker Kft-nél” című, GINOP-6.1.6-17-2018-00840 számú támogatási kérelem keretében.

Kedvezményezett neve, címe: SEFTA-KER Kereskedelmi és Építőipari Korlátolt Felelősségű Társaság 3563 Hernádkak, külterület 027/34. hrsz
Projekt címe: Munkavállalói képzések a Sefta-ker Kft-nél
A projekt azonosító száma: GINOP-6.1.6-17-2018-00840
Szerződött támogatás összege: 7 199 543 Ft
A támogatás mértéke: 100 %

A projekt tartalma:

A projekt megvalósításának fő célja, hogy az alkalmazottak foglalkoztathatóságának, a munkavállalók munkahelyi készségeinek javítása révén növekedjen a vállalkozás versenyképessége, a dolgozók rugalmassága és a munkavállalókat ösztönözze a tudásuk folyamatos fejlesztésére.

A saját forrásainkat kiegészítve minden munkavállalónk képzésbe történő bekapcsolódását biztosítjuk, a képzést saját vállalkozásunkba történő befektetésnek tekintjük. A munkavállalókat ösztönözzük a tudásuk folyamatos fejlesztésére.

Megvalósuló képzéseink:

Irodai informatikai alkalmazások 130 órában, távoktatással: Képzés óraszáma: 130 óra (melyből 25 kontaktóra). Résztvevők száma: 11 fő.
Az információbiztonság alapjai 30 órában: Képzés óraszáma: 30 óra (melyből 10 kontaktóra). Résztvevők száma: 4 fő.
IPAR 4.0 megoldások, vállalatirányítási rendszerek alkalmazásához távoktatással: Képzés óraszáma: 30 óra (melyből 5 kontaktóra). Résztvevők száma: 4 fő
Lean alapok tréning: Képzés óraszáma: 24 óra.
Résztvevők száma: 1 fő. Képzés

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2019. 11. 30.